Απροσεξία ή …τερτίπια προώθησης ημέτερων?

Συνέβη και αυτό…!

Η προώθηση σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Θέρμης νομίμως πρωτοκολλημένης από το Δήμο ανακοίνωσης της Πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου σχετικά με τις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια του Νομού, περιέχουσα ενημέρωση ΜΟΝΟ σχετικά με τους υποψήφιους του Συλλόγου που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», παραβιάζει την ισότητα και την αμεροληψία έναντι των υπόλοιπων παρατάξεων και υποψηφίων.

Το γεγονός αυτό παραμένει ακόμη και μετά τη δήλωση του Δημάρχου περί άγνοιας του, καθώς η εκλογική διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες από όπου και αν προέρχονται!

ΔΑΣ ΟΤΑ για Δ. Θέρμης: Έτσι εκλέγουν «αρεστούς» στο υπηρεσιακό συμβούλιο (έγγραφο)

  • 11 Δεκεμβρίου 2018 – 09:21

«Μέσα από το κεντρικό πρωτόκολλο του δήμου Θέρμης ( και με εντολή να πάει σ όλους τους υπαλλήλους) διακινήθηκε ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων δ. Θέρμης, ο οποίος δεν ενημερώνει απλά για τις εκλογές των υπηρεσιακών, αλλά καλεί σε στήριξη μόνο των υποψηφίων της συνδικαλιστικής ανατροπής παρότι στο δήμο Θέρμης υπάρχουν  υποψήφιοι και  της ΔΑΣ ΟΤΑ και άλλων παρατάξεων».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ και προσθέτει:

«Φυσικά δεν το λέμε αυτό γιατί θα θέλαμε σαν ΔΑΣ ΟΤΑ  να μας προβάλλει  η διοίκηση ( μακριά από μας αυτές οι πρακτικές)  αλλά γιατί φαίνεται στην πράξη ότι η δημοτική αρχή προφανώς θέλει τους «δικούς» της ανθρώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια.

 Από την άλλη η διοίκηση του σωματείου δείχνει πως η συνδικαλιστική ανατροπή  ( όπου είναι πλειοψηφία) λειτουργεί τα σωματεία, όπως φαίνεται με μια ιδιοκτησιακή  και μονοπαραταξιακή λογική,  την ίδια ακριβώς που έχει και στην διοίκηση της ΠΟΕ ΟΤΑ

Καλούμε τους συναδέλφους στην Θέρμη αλλά και σ΄ όλους τους δήμους, να γυρίσουν την πλάτη στα ψηφοδέλτια που στηρίζει η εργοδοσία και να ψηφίσουν πραγματικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, να στηρίξουν, να ψηφίσουν ΔΑΣ ΟΤΑ».