«Καμία θέση εργασίας δεν θα χαθεί στο Δήμο Θέρμης»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέρμη, 8 Μαΐου 2014

«Καμία θέση εργασίας δεν θα χαθεί στο Δήμο Θέρμης»!

Κοντά στους εργαζόμενους, την «κινητήρια δύναμη» του Δήμου Θέρμης βρέθηκε ο επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης, υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης, Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως εξαρχής ανέφερε ο Σ. Φάμελλος, από τους εργαζόμενους «εξαρτάται η λειτουργία πολύτιμων υπηρεσιών για την τοπική κοινωνία, τα οικονομικά του Δήμου, η κατασκευή έργων, η υποστήριξη των παιδιών και της τρίτης ηλικίας, η καθαριότητα και η υγιεινή των οικισμών, η λειτουργία των επιχειρήσεων, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα όλων των λειτουργιών του Δήμου». Ο ίδιος τόνισε πως οι εργαζόμενοι είναι τα σταθερά στελέχη του Δήμου και όχι οι αιρετοί, ενώ υπογράμμισε πως «πάνω απ’ όλα είμαστε ενεργοί πολίτες, αρκετοί από μας είναι συνάδελφοί σας».
Ο επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης διαβεβαίωσε πως η παράταξη στηρίζει τη λειτουργία του Δήμου, «γιατί πιστεύουμε στην αξία της Αυτοδιοίκησης και νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Στηρίζουμε τα δημόσια και δημοτικά χαρακτηριστικά στην ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, πρόνοια, πολιτισμό, αθλητισμό. Έχουμε βρεθεί μαζί σας σε όλες τις κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας, για να μείνει ανοιχτό το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, για να δρομολογηθούν σχολικά λεωφορεία, αλλά και στην καθημερινή προσπάθεια να δουλέψει ο Δήμος αποτελεσματικά για τους δημότες, καινοτόμα και αναπτυξιακά».
Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια της μνημονιακής πολιτικής, όπου τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση έχουν συκοφαντήσει το προσωπικό των ΟΤΑ, έχουν εντείνει την εργασιακή ανασφάλεια, έχουν μειώσει τις αποδοχές κι έχουν επισύρει παράλογα πειθαρχικά μέτρα. «Η άδικη και εξωφρενική αξιολόγηση, με προφανή στόχο τη δημιουργία δεξαμενής απολύσεων, έχει ετοιμαστεί», είπε ο Σ. Φάμελλος και εξήγησε πως «η εφαρμογή της στους δήμους αναβλήθηκε για μετά τις εκλογές, με έναν ακόμα προφανή στόχο: να πιεστείτε πριν τις κάλπες και να αποφύγουν οι κυβερνητικές παρατάξεις το πολιτικό κόστος».
Απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου Θέρμης, ο επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών δεσμεύτηκε ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, έτσι ώστε «να διεκδικήσουμε νέες, σταθερές θέσεις εργασίας και να μη χαθεί καμία υπάρχουσα θέση, να διαμορφώσουμε ένα κοινό μέτωπο εργαζομένων και διοίκησης απέναντι σε όλες τις πολιτικές που επιτίθενται στις ζωές όλων μας, στους μισθούς μας και στο κοινό μας σπίτι, το Δήμο Θέρμης και να υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού με βάση τις πραγματικές ανάγκες του δήμου».

10335819_10152210721033347_568936314_n